submenu

Programma - vorming

Illustratietekenen voor beginners - online sessie i.s.m. Avansa

volzet
Tijdens deze online workshop voor beginners leer je met basismateriaal eenvoudige figuurtjes tekenen. Voorkennis is absoluut niet nodig: we starten met geometrische vormen en bouwen daarop verder. Met enkele streepjes, puntjes of vegen leer je jouw figuurtjes ook emoties geven.
25 apr
10.00 uur

Veilig online - online sessie i.s.m. Avansa

nieuw
Het internet valt niet meer weg te denken uit ons leven. We communiceren online, we kopen en betalen online en we bewaren onze documenten en foto’s in de cloud. Maar hoe begeef je je op een veilige manier online? In deze sessie deelt Peije een hoop handige tips.
Je begrijpt al een beetje Nederlands maar je spreekt het nog niet zo goed.Je begrijpt vrij veel Nederlands en kan ook iets vertellen.Je begrijpt veel Nederlands en spreekt het goed.
27 apr
19.30 uur

Kruiden en groenten: natuurlijke bondgenoten - online sessie i.s.m. Avansa

nieuw
Zelf groenten kweken is makkelijk en duurzaam, maar hoe ga je op een ecologische manier plagen en ziektes te lijf? Eva laat zien hoe verschillende soorten planten elkaar kunnen helpen. Welke soorten kan je combineren om ziektes te voorkomen, insecten te verwarren en groei te stimuleren?
Je begrijpt veel Nederlands en spreekt het goed.
28 apr
19.30 uur

Zelfzorg is een werkwoord - online sessie i.s.m. Avansa

nieuw
Nooit eerder kwam het woord zelfzorg zó vaak ter sprake als nu. Onderzoek toont aan dat mensen die goed voor zichzelf zorgen, stressbestendiger en gelukkiger zijn. Ze staan krachtiger en positiever in het leven.
Je begrijpt veel Nederlands en spreekt het goed.
08 mei
10.00 uur

Maak je eigen ontwerpen met Canva - online sessie i.s.m. Avansa

nieuw
Met de online tool Canva kan je eenvoudig en snel zelf grafische ontwerpen maken voor drukwerk, sociale media, websites en nieuwsbrieven. Creatieve duizendpoot Jessica Raes toont je de basisprincipes en helpt je op weg naar je eerste eigen creaties.
Je begrijpt vrij veel Nederlands en kan ook iets vertellen.Je begrijpt veel Nederlands en spreekt het goed.
27 mei
19.00 uur

Culinaire lezing over specerijen - online sessie i.s.m. Avansa

nieuw
Van de Oudheid tot de vroegmoderne tijd hadden specerijen een onwaarschijnlijke invloed op de wereldeconomie. Ze waren niet alleen gegeerd voor hun smaak, maar ook als bewaringsmiddel en voor geneeskundige doeleinden.
Je begrijpt veel Nederlands en spreekt het goed.
09 jun
20.00 uur