submenu

Verenigingen

Vzw 'de Rand' ondersteunt actief het verenigingsleven in Sint-Genesius-Rode. GC de Boesdaalhoeve, 1 van de gemeenschapscentra van vzw 'de Rand', werkt nauw samen met de Culturele Raad Rode (CRR), biedt zijn infrastructuur aan voor de verenigingen via verhuur van lokalen en/of samenwerkingen, en wil zo een fijne ontmoetingsplaats zijn voor iedereen.

Je vindt de verenigingen en hun contactgegevens in de rubrieken CULTUUR, JEUGD en SPORT.

De gemeenschapscentra van de Rand vzw, geven verenigingen graag tips over hoe ze digitaal contact houden met hun leden. Heb je een vraag over facebook, instagram, hoe een filmpje maken... Stel ze en een medewerker administratie en communicatie helpt je graag verder. Bekijk hier alvast enkele tips over hoe je een filmpje maakt en naar de leden van je vereniging stuurt.

verenigingen

Streekgidsen P & Z - fotozoektocht

fotozoektocht van ongeveer 6,5 km met start en einde aan Toerismekantoor Halle. Startpakket 5,00 € af te halen in Toerismekantoor Halle. Eerste prijs overnachting Villa Servais.
01 jun
09.00 uur

Zenne en Zoniën vzw - Wandelfotozoektocht in Beersel

Dit jaar laten we de mensen kennis maken met de gemeente Beersel... De zoektocht begint op zaterdag 12 juni en eindigt op zondag 12 september. De prijsuitreiking gebeurt dit jaar in DOC De Lambiek in de Gemeenveldstraat in Alsemberg... Ook de startpakketten aan 3 € kunnen aangekocht worden...
12 jun
08.00 uur

Femma - Brussel by day and bike

Stap op de fiets om te zien hoe Brussel door vrouwen wordt gezien en waargenomen. Kom meer te weten over persoonlijkheden die hun stempel op de hoofdstad hebben gedrukt of huidige activisten die zich inzetten voor een stedelijke omgeving waarin meer rekening met vrouwen wordt gehouden.
17 jun
08.00 uur

Natuurpunt Sint-Genesius-Rode - VLIEGEND-HERT-Avondwandeling

Vliegend-Hert-avondwandeling langs oude en holle wegen naar de wijk Tenbroek, waar de brave monstertjes alvast vorig jaar perfect de afspraak nakwamen. De argwanenden mogen gerust een hoofddeksel opzetten. Een zaklamp kan weliswaar nuttiger zijn.
18 jun
20.00 uur

Kon. Sintgenesiusturngroep - Turnkamp KSGT

Recreatief turnkamp met randactiviteiten. Van maandag tot vrijdag 2 gymnastieklessen per dag, afgewisseld met sport, spel en uitstapjes. Alles o.l.v. gediplomeerde clubcoaches.
12 jul
08.30 uur

Kon. Sintgenesiusturngroep - Turnkamp KSGT

Recreatief turnkamp met randactiviteiten. Van maandag tot vrijdag 2 gymnastieklessen per dag, afgewisseld met sport, spel en uitstapjes. Alles o.l.v. gediplomeerde clubcoaches.
16 aug
08.30 uur

Natuurpunt Rode/Linkebeek - Vleermuizen-avondwandeling

De avond start met een power-point presentatie. Daarna gaan we in de buurt van de viskweekvijvers op zoek naar onze vleermuizen, dit met behulp van een bat-detector. Breng zo mogelijk je zaklamp mee. Vooraf aanmelden en inschrijven is noodzakelijk.
28 aug
20.00 uur

Natuurpunt Sint-Genesius-Rode - Spinnenwandeling

Speciaal voor de jeugd van 7 tot 77 We houden de evolutie van de Covid-19-besmettingen uiteraard in de gaten om te zien of we deze wandeling kunnen laten platatsvinden.  Om die reden en omdat het aantal deelnemers beperkt is dien je vooraf in  te schrijven (zie contactgegevens)..
29 aug
14.00 uur

andere activiteiten