submenu

Verenigingen

Vzw 'de Rand' ondersteunt actief het verenigingsleven in Sint-Genesius-Rode. GC de Boesdaalhoeve, 1 van de gemeenschapscentra van vzw 'de Rand', werkt nauw samen met de Culturele Raad Rode (CRR), biedt zijn infrastructuur aan voor de verenigingen via verhuur van lokalen en/of samenwerkingen, en wil zo een fijne ontmoetingsplaats zijn voor iedereen.

Je vindt de verenigingen en hun contactgegevens in de rubrieken CULTUUR, JEUGD en SPORT.

De gemeenschapscentra van de Rand vzw, geven verenigingen graag tips over hoe ze digitaal contact houden met hun leden. Heb je een vraag over facebook, instagram, hoe een filmpje maken... Stel ze en een medewerker administratie en communicatie helpt je graag verder. Bekijk hier alvast enkele tips over hoe je een filmpje maakt en naar de leden van je vereniging stuurt.

verenigingen

Natuurpunt Rode & Linkebeek - Algemene Vergadering

Alle sympathisanten van Natuurpunt, leden en niet-leden, zijn welkom op onze Jaarlijkse Algemene Vergadering 2022. Onze voorbije en komende activiteiten worden toegelicht. Na de pauze, met een drankje aangeboden door Natuurpunt, volgt een voordracht "Klunskens en Kwakbollen redden" (INBO Linkebeek).
04 feb
19.30 uur

andere activiteiten