submenu

Verenigingen

Vzw 'de Rand' ondersteunt actief het verenigingsleven in Sint-Genesius-Rode. GC de Boesdaalhoeve, 1 van de gemeenschapscentra van vzw 'de Rand', werkt nauw samen met de Culturele Raad Rode (CRR), biedt zijn infrastructuur aan voor de verenigingen via verhuur van lokalen en/of samenwerkingen, en wil zo een fijne ontmoetingsplaats zijn voor iedereen.

Je vindt de verenigingen en hun contactgegevens in de rubrieken CULTUUR, JEUGD en SPORT.

TTC Den Hoek - Spaghettifestijn

Zoals elk jaar nodigt TTC Den Hoek ook dit jaar degenen die de club een warm hart toedragen uit voor het spaghettifestijn. Met daarbij de niet te versmaden bruschetta....
16 nov
17.00 uur

Pasar Sint-Genesius-Rode - Daguitstap naar Antwerpen

Daguitstap met de trein Bezoek DIVA / Antwerp Home of Diamonds (wereld van diamant) Lunch in restaurant De Bomma Bezoek Chocolate Nation (grootste Belgische chocolademuseum) Deelnameprijs all-in: € 67 voor niet-leden € 62 voor leden € 42 voor kinderen van 4 tot 11 jaar
17 nov
08.20 uur

Femma Rode - WINTER MOMENTS WITH FLOWERS

Het thema dit jaar is FROZEN, niet de Disneyfilm, maar wel met GLITTER en VORST! Bereid je voor op een verbazingwekkende ervaring!
22 nov
13.00 uur

Femma Rode - Bloemschikken

We leren bindtechnieken aan en werken met (wegwerp)materialen uit de natuur en tuin en die we thuis liggen hebben. We maken een slinger om op te hangen of op tafel te leggen. Je kiest je vorm. Kleine bijdrage gevraagd indien je materiaal van de lesgeefster gebruikt.
29 nov
13.30 uur

Femma Rode - Bloemschikken

We leren bindtechnieken aan en werken met (wegwerp)materialen uit de natuur en tuin en die we thuis liggen hebben. We maken een slinger om op te hangen of op tafel te leggen. Je kiest je vorm. Kleine bijdrage gevraagd indien je materiaal van de lesgeefster gebruikt.
29 nov
19.30 uur

UPV Zoniën West - Voordracht: Voorafgaande Zorgplanning door het Leif-team

Aan de hand van voorbeelden en interactie zullen de deelnemers ruim geïnformeerd worden over de mogelijkheden om nu een zorgplanning voor later op te stellen. OPGELET: vooraf inschrijven is noodzakelijk en pas mogelijk vanaf 5 november bij het dienstencentrum De Boomgaard te Sint-Genesius-R...
02 dec
15.00 uur

Femma Rode - boekbespreking

Het is een boek waarin de auteur ons vertelt over een geweldige vriendschap in het prachtig decor van de Italiaanse Alpen.
05 dec
10.30 uur

Jeugdhuis Animoro - Kerstmarkt Animoro

Animoro-ho ho! Jouw favoriete jeugdhuis gaat mobiel en heeft zijn eigen chalet op de Rodense Kerstmarkt! Kom proeven van onze (kerst)bieren, jenevers, Jägermeister, Glühwein, prosecco, warme chocomelk en andere versnaperingen... Zaterdag aansluitend AFTERPARTY @ JH ANIMORO...
14 dec
15.00 uur

VOG - Ons Parochiehuis - 30ste Kerstdiner

Zoals elk jaar wordt in een gezellige sfeer de nadruk gelegd op een lekkere keuken met kaaskroketten, scampi’s, everzwijnfilet, eendenborst, Mechelse koekoek, ... Dit jaar is het voor de 30ste keer dat dit kerstdiner doorgaat, wat tijdens het kerstdiner gevierd zal worden.
15 dec
11.30 uur

Natuurpunt Rode - Jaarlijkse Algemene Vergadering Natuurpunt Rode/Linkebeek

Alle leden en sympathisanten van Natuurpunt Rode en Linkebeek zijn hier welkom. Er wordt een hapje en drankje aangeboden. Na de formele vergadering volgt een voordracht van Prof. Dr. Bram Vanschoenwinkel (VUB) over "De spectaculaire biodiversiteit van plassen en poelen in wildere landschappen".
31 jan
19.30 uur