submenu

Verenigingen

Vzw 'de Rand' ondersteunt actief het verenigingsleven in Sint-Genesius-Rode. GC de Boesdaalhoeve, 1 van de gemeenschapscentra van vzw 'de Rand', werkt nauw samen met de Culturele Raad Rode (CRR), biedt zijn infrastructuur aan voor de verenigingen via verhuur van lokalen en/of samenwerkingen, en wil zo een fijne ontmoetingsplaats zijn voor iedereen.

Je vindt de verenigingen en hun contactgegevens in de rubrieken CULTUUR, JEUGD en SPORT.

UPV Zoniën West - Voordracht

Naast spoedarts en docent maakt hij ook deel uit van het B-fast team en ging hij als spoedarts en vrijwilliger mee op veel humanitaire missies. Hij is bovendien pleegvader van vijf, vader van twee, verkozen gemeenteraadslid in Grimbergen, stichtend voorzitter van PICARO
05 okt
15.00 uur

Streekgidsen P&Z - Wandeling

Een gids vertelt je over de gemeente en haar geschiedenis. Aandacht gaat naar kunst, heemkunde, folklore tijdens de wandeling van ongeveer 7 km. Inschrijven via info@toerisme-pajottenland.be. Mondmasker verplicht. Maximum 20 deelnemers.
18 okt
14.30 uur

Jeugdhuis Animoro - 6e Spaghettifestijn JH Animoro

Na het succes van vorig jaar is het spaghettifestijn van JH Animoro helemaal terug! NIEUW dit jaar: MEENEEM ! Onze kaart blijft ongewijzigd: Bolo, Hesp & Kaas én Mix.
24 okt
18.00 uur

UPV Zoniën West - Voordracht: “Was er ooit erger dan covid-19? Iets over epidemieën in de voorbije eeuwen” Prof. Dr.em. Paul Broos was diensthoofd heelkunde en traumatologie UZ Leuven

Van builenpest, pokken, pest en Spaanse griep tot Corona…. In de 20ste eeuw zal variola wel stilaan volledig verdwijnen maar er zijn andere boosdoeners opgedaagd. Zo maait de Spaanse Griep meer slachtoffers in enkele maanden weg dan 4 jaar oorlogsgeweld. Wat met corona- en andere virussen??
09 nov
15.00 uur