submenu

Programma

Fietsroute - (her)beleef je buurt, anders

20 mei tot 31 aug
nieuw
Vanaf 20 mei kan je aan de Boesdaalhoeve een gratis interactieve fietskaart ophalen van Up.Lab. De kaart bevat verschillende fietsroutes die je langs kunstwerken brengt op verschillende plekjes doorheen 7 gemeenten in Vlaams-Brabant. Het park rondom de Boesdaalhoeve is alvast een mogelijk startpunt.
20 mei

Michael Van Peel - Try-out

verplaatst
VERPLAATST NAAR 15/10 Vorig jaar hing Michael Van Peel een indrukwekkende reeks van tien jaar eindejaarsconferences definitief aan de wilgen. Om zich te herbronnen dook hij terug de kleine zaaltjes in, met Van Peel & The Young Ones.
04 jun
20.30 uur

Babycafé - Slotfeest: wandeling

afgelast
Samen met je kind een mooie wandeling maken en als afsluiter een ijsje eten.
12 jun
10.00 uur

Raspoetin - Theater Tieret

afgelast
Voor ‘Raspoetin’ duiken we in de geschiedenisboeken om ons publiek mee te nemen naar het duistere Rusland van de laatste tsaar. Met als resultaat een meeslepende, historische én hilarische rollercoaster vol poppen, muziek en zwarte magie. Hier vloekt men niet … Raspoetin ziet u!
vliegicoon
12 jun
19.00 uur

11 juliviering - Rode Zingt 2020

afgelast
Het bestuur van de Culturele Raad Sint-Genesius-Rode heeft, in samenspraak met vzw 'de Rand' en GC de Boesdaalhoeve, beslist om de 11 juliviering van dit jaar volledig te schrappen.
Je begrijpt vrij veel Nederlands en kan ook iets vertellen.
04 jul
20.00 uur

Zomerstage - Avonturenkamp (10+)

uitverkocht
Tijdens dit avonturenkamp ravotten we de hele week buiten. We klimmen in bomen tot wel 18 meter hoog, bouwen kampen, doen aan boogschieten, leren ons te oriënteren met behulp van kaart en kompas, werken aan de groepsdynamiek en leren onze grenzen te verleggen. Voor tieners van 10 tot 14 jaar.
06 jul
09.00 uur

Stage Nederlands 4 - 12 jaar - De wereld van de dieren

De schoolvakanties zijn voor kinderen het ideale moment om deel te nemen aan leuke activiteiten. Voor kinderen voor wie het Nederlands niet de moedertaal is, is het ook goed om tijdens de vakantie Nederlands te leren en te oefenen.
Je begrijpt of spreekt nog niet veel Nederlands.
17 aug
09.00 uur