submenu

Nederlands oefenen - Babycafé

Het Babycafé is een gezellige plek voor ouders met jonge kinderen en grootouders met kleinkinderen. Het is elke vrijdagvoormiddag open van 9 tot 12 uur, er is altijd een gastvrouw aanwezig. In het Babycafé ontmoet je andere mama’s, papa’s, oma’s of opa’s met hun kind of kleinkind. Voor de kinderen is er speelgoed, een speelmat en een koekje of een stukje fruit. Terwijl de kinderen spelen, kunnen ouders en grootouders gezellig bijpraten en ervaringen uitwisselen met een kopje koffie of thee. Wie nog niet zo goed Nederlands spreekt, kan hier Nederlands oefenen. Je komt en gaat wanneer je wil. Iedereen is welkom!

In het Babycafé kan je samen met je kind of kleinkind regelmatig deelnemen aan gratis activiteiten en je ontmoet er af en toe de verpleegkundigen van Kind en Gezin.

Wanneer: iedere vrijdagvoormiddag van 9 tot 12 uur (niet op feestdagen en in schoolvakanties)

Waar: LDC De Boomgaard – Vergeet-Mij-Nietjeslaan 8 – 1640 Sint-Genesius-Rode

Prijs: 1 euro per volwassene, je hoeft niet vooraf in te schrijven

Babycafé - Babymassage

gratis toegang
Voor de mama’s, papa’s of grootouders met een baby is er babymassage. Je leert stap voor stap technieken die je helpen om je kind beter te leren kennen. Babymassage is leuk, ontspannend, stimuleert de lichamelijke en zintuiglijke ontwikkeling, helpt bij darmkrampen ...
06 mrt
10.00 uur

Babycafé - Douchecrème maken

gratis toegang
Kom naar het Babycafe in Sint-Genesius-Rode en maak een zachte, luchtige douchecrème! Kristien van Zepura leert je werken met gezonde, natuurlijke en ecologische grondstoffen. Je gaat naar huis met je eigen douchecreme, die je kan gebruiken voor je hele gezin. Ook voor de kleintjes!
24 apr
10.00 uur

Babycafé - Slotfeest: wandeling

gratis toegang
Samen met je kind een mooie wandeling maken en als afsluiter een ijsje eten.
12 jun
10.00 uur