submenu

Foyer 'on tour' - Babbelbox

Reserveren verplicht!
 

Heb jij je vrienden of familie ook al lang niet meer gezien? Te slecht weer voor een wandelbabbel? Of ben je het beu om alleen maar tegen een computerscherm te praten?

Goed nieuws! In Rode kan je binnenkort naar de foyer on tour!
GC de Boesdaalhoeve zorgt voor een coronaproof initiatief om elkaar te ontmoeten.

Nodig iemand uit en stap binnen in onze gezellige babbelbox. Jij gaat langs 1 kant binnen in de container en je gesprekspartner langs de andere kant. Binnen zijn jullie enkel door plexiglas gescheiden.

Of laat jij je liever verrassen? Dan regelen wij een interessante gesprekspartner voor jou. Dat het een tof gesprek zal worden, daar staan wij garant voor! Hier alvast enkele tips:

 • donderdag 25.2 om 15.10 uur of 16.00 uur: ontmoet 2 bekende Rodenaren, altijd in voor een grensverleggende babbel
   
 • vrijdag 26.2 om 17.40 uur of 18.30 uur: zet je avond muzikaal in samen met een lokale artiest die je laat genieten van enkele covers
   
 • zaterdag 27.2 om 10.50 uur of 11.40 uur: gitarist, zanger, acteur. Deze mystery guest is van vele markten thuis. En hij brengt zijn compagnon de route/beste vriend en eveneens Rodenaar mee. 
   
 • zaterdag 27.2 om 13.20 uur, 14.10 uur of 15.00 uur: hij laat niet in zijn kaarten kijken, deze mystery guest. Dus dit wordt een echte verrassing maar wel eentje die je zal verbluffen. Een onvergetelijke ervaring voor het hele gezin !
   
 • zondag 28.2 om 10.00 uur, 10.50 uur, 11.40 uur: Dit duo neemt jou en je gezin mee op een reis naar een wereld vol groen en verhalen. Ze bouwen al jaren aan een gezamenlijk universum voor alle leeftijden, waarin woord en beeld elkaar versterken op een betoverende manier. Een tropische serre, een nacht onder de sterrenhemel, een poëtische ontdekkingstocht en een uniek aandenken om mee naar huis te nemen. Allemaal in onze foyer on tour !

Inschrijven kan per half uur op verschillende dagen. Je kan kiezen voor een door jou gekozen persoon of voor een blind date.

Een babbel in onze foyer is helemaal gratis.

Uiteraard zorgen we ervoor dat alles coronaproof verloopt. Onze geweldige poetsmedewerkers zijn ondertussen kampioenen van het ontsmettingsmiddel en zorgen ervoor dat alles veilig is.
 

Praktische info

Waar? Parking LDC De Boomgaard

Wanneer? 22/02/2021-28/02/2021

Hoe inschrijven?

 • klik HIER
 • telefonisch via GC de Boesdaalhoeve: 02 381 14 51
 • via het onthaal van LDC De Boomgaard: 02 380 40 02

i.s.m. dienstencentrum De Boomgaard

datum

Praktisch

genre

varia

adres

GC de Boesdaalhoeve - De Boomgaard
Vergeet-Mij-Nietjeslaan 8
1640 Sint-Genesius-Rode

prijs

 • Babbelbox - Blind Date: gratis
 • Babbelbox - Eigen partner: gratis