submenu

Rosa Butsi - Live

Het jaarlijkse aperitiefconcert in samenwerking met Academie Orfeus zit in 2021 in een coronaproof jasje. Niet in januari deze keer, maar in maart. En met een topaffiche!

We laten je graag kennismaken met Rosa Butsi, het nieuwe muzikale alter ego van jazzsinger-songwriter Roos Denayer. Rosa Butsi is docente bij de Academie en werd in 2020 Soundtrack-winnares en artist in residence in Het Depot. Haar muzikale genen erfde ze van haar Hongaarse oma, wiens naam perfect fungeert als alter ego. 

‘Circle One’, de debuut-ep van Rosa Butsi, kwam in september 2020 uit. Een uniek muzikaal project waarbij ze zich per nummer door verschillende muzikanten uit haar vriendenkring liet inspireren en begeleiden. Deze opnames bracht ze in de loop van het jaar uit, telkens met een livevideo erbij. 

Roos Denayer (zang, gitaar) – Trui Amerlinck (bas) – Jordi Geuens (drums)

Tickets kunnen enkel gereserveerd worden voor je eigen gezin/knuffelcontact. Bestaat je gezin uit meer dan 4 personen, bestel dan tickets via het onthaal: 02 381 14 51.

Het ticketsysteem garandeert voldoende ruimte tussen de verschillende bubbels.

We maken onze evenementen coronaproof. Jij kan ons daarbij helpen.
- Voel je je ziek? Blijf thuis!
- Desinfecteer je handen voor je binnenkomt in het gebouw.  
- Draag een mondmasker.
- Houd 1,5 m afstand.
Er zijn kinderen en volwassenen met een verhoogd risico bij besmetting door corona. Weet je niet of jij een verhoogd risico hebt? Meer info (kinderen/volwassenen).

datum

  • nieuw
    tickets

Praktisch

genre

klassiek

adres

GC de Boesdaalhoeve - Grote Schuur
Toekomstlaan 32 B
1640 Sint-Genesius-Rode

prijs

  • Basistarief: 15 euro
  • Abonneekorting 19-20: 13 euro
  • Jongeren -21 : 10 euro