submenu

Antiverveelboekje - Op stap met Frida!

Even in een verveelbui? Daar weet Frida dé oplossing voor!

Ze neemt je mee op sleeptouw in haar scrapbook: blader er eens door en schrijf, teken, plak, vul in, ... Alles kan, niets hoeft! 
#creatief

Deel je bijdrage in het scrapbook - als je wil - op sociale media met #gcdeboesdaalhoeve #jurgenwalschot.
 

Waar vind je het boek? 
Het boek is steeds in handen van een tijdelijk speelmaatje van Frida. Krijg je het van iemand, laat er dan een spoor van jou in achter en geef het door aan iemand anders. Dat kan iedereen zijn, van je beste maatje tot de slager op de hoek, een wandelaar die toevallig voorbijkomt of je buurjongen aan de overkant van de straat. Zo komt Frida telkens bij een nieuw speelmaatje terecht.

Benieuwd waar Frida zoal rondhangt en met wie?
Check dan zeker deze webpagina waar alle ingezonden materiaal op verzameld wordt.
Ook op onze Instagrampagina (@gcdeboesdaalhoeve) kan je ons makkelijk volgen!

Veel plezier!

Jurgen Walschot, geboren op 11 oktober 1977, bracht zijn jeugd door in Alsemberg en omstreken. Na lang twijfelen besloot hij toch naar het Sint-Lucas Instituut in Gent te trekken voor de opleiding voor grafisch vormgever. Sinds 2003 werkt hij als illustrator en ontwerper voor jong en oud. Daarnaast geeft hij les in Sint-Lukas Kunstschool Brussel.

Zijn allereerste boek 'Alsjelieft!', een pikant geschenkboekje voor geliefden en geschreven door Geert De Kockere, werd bekroond met de Plantin-Moretusprijs. Zijn eerste jeugdboek: 'De vis in de boom', een poëtisch prentenboek werd genomineerd voor de boekenpauw, de prijs voor het best geïllustreerde kinder- of jeugdboek van een Vlaams auteur. Ondertussen verschenen er een stapel boeken over onder andere ridders, cijfers, letters, dino's, de sint, de tuin, het klimaat,...

Naast het illustreren en vormgeven van kinder- en jeugdboeken, ontwerpt Jurgen ook voor volwassenen. Hij verzorgde de lay-out en covers voor een hele stapel boeken. Van wetenschappelijke werken, romans,... tot dichtbundels. Van heel kleine, subtiele ingrepen tot bestickerde wanden en bussen.

datum

Praktisch

genre

te gast, familie

adres

GC de Boesdaalhoeve
Toekomstlaan 32 B
1640 Sint-Genesius-Rode