submenu

Babycafé - Zachte helende klanken voor jou en je baby

Harptherapeute Christine Van Den Bossche brengt met verschillende harpen en een bijzondere droomlier een harpspel dat zich exclusief richt op jou en je baby.

Door contact met de rug tegen de kolom van de harp komen de harmonieuze trillingen van het harpspel binnen bij de ouder en worden ze aan het kind op de schoot doorgegeven. Kind en ouder ervaren een diepe ontspanning en genieten samen van een bijzonder moment.

Met de droomlier wordt er contact gelegd met de baby, bijvoorbeeld via de voetzolen. Maar ook voor de ouder kunnen de sterke vibraties en het meditatief spel op de lier een sterk gevoel van welzijn bieden!

Rustige baby’s worden gestimuleerd, onrustige baby’s worden getroost en tot rust gebracht. 

Iedereen is welkom!

Locatie: Babycafé - LDC De Boomgaard - Vergeet-Mij-Nietjeslaan 8 - 1640 Sint-Genesius-Rode

Info: 02 381 14 51 - info@deboesdaalhoeve.be

Wat is het Babycafé?

Elke vrijdag kunnen mama’s, papa’s en grootouders met hun (klein)kind andere ouders ontmoeten, informatie uitwisselen en een kopje koffie drinken terwijl de kinderen spelen. Het Babycafé is een kindvriendelijke ruimte met een speelmat, speelgoed, verzorgingskussen …  Wie nog niet zo goed Nederlands spreekt, kan in het Babycafé Nederlands oefenen. Iedereen is welkom! Je komt en gaat wanneer je wil. Het Babycafé is elke vrijdagvoormiddag open van 9 tot 12 uur.


i.s.m. OCMW Sint-Genesius-Rode, vzw Pavok, vzw 'de Rand' en Amitola

datum

  • gratis toegang

Praktisch

genre

Babycafé

adres

De Boomgaard Sint-Genesius-Rode

albums

Babycafé - Harptherapie