submenu

Paasstage - Aprilis

Aprilis is het aprilkamp van Just4Fun waar je zowel op onze spelcomputers als buiten in de natuur vertoeft.

In onze speciaal ingerichte gameroom ben je dagelijks een voor- of namiddag te vinden. Hier staan de allernieuwste spelcomputers en VR-brillen opgesteld in combinatie met de meest recente games.
Ben je eerder iemand die offline wil spelen? Geen probleem. We hebben ook een hele collectie fantastisch leuke bordspelen ter beschikking. Het andere deel van de dag vullen we onder andere in met NERF-FORTNITE-battles en robots programmeren.

Hou je van een uitdaging? Die vind je in een heuse escaperoom waar je codes moet kraken om terug buiten te komen en een heleboel andere activiteiten en workshops waar we nu nog niet te veel over kwijt willen. Zo houden we de spanning er helemaal in!


De stage vindt plaats van maandag 12 april t.e.m. vrijdag 16 april 2021, telkens van 9 uur tot 16 uur. Er is opvang van 8 tot 9 uur en van 16 tot 17 uur.

De kinderen brengen hun eigen lunchpakket, een drankje, een 10-uurtje en een 4-uurtje mee.

Prijs: 135 euro (130 euro voor een tweede of derde kind uit hetzelfde gezin)

Wees er snel bij want het aantal plaatsen is beperkt! Voor kinderen uit het 5e en 6e leerjaar.

Inschrijvenom je in te schrijven vul je het online inschrijvingsformulier in. Nadien krijg je een mail met de betaalinstructies. Van zodra de betaling in orde is, is je kind definitief ingeschreven.

 

Een activiteit i.s.m. Just4FUN

datum

  • nieuw

Praktisch

genre

familie

adres

GC de Boesdaalhoeve
Toekomstlaan 32 B
1640 Sint-Genesius-Rode

prijs

  • Basistarief: 135 euro
  • kind 2: 130 euro