submenu

Gwen Cresens & Clotilde van Dieren - Danzas

Ritmes, nostalgie, liefde en passie vormen de rode draad tijdens dit concert.

De stralende mezzosopraan Clotilde van Dieren uit Sint-Genesius-Rode en de virtuoze accordeonist Gwen Cresens – van alle markten thuis – brengen samen tango’s, Habanera uit Carmen van Bizet en enkele volksliederen. Een muzikale reis door Spanje, Frankrijk en Rusland.

Het belooft een vurige, sprankelende én kleurrijke avond te worden.

Na het concert bieden we je graag een drankje aan.

 Gwen Cresens wordt terecht als een van de beste Belgische accordeonisten en bandoneonisten beschouwd. Hij studeerde klassieke accordeon aan het conservatorium van Antwerpen en volgde masterclasses bij verschillende grootmeesters. Het grote publiek kent hem misschien van liveconcerten met onder meer Kommil Foo, Orquesta Tanguedia of Patrick Riguelle.

Clotilde van Dieren studeerde theater en zang aan het conservatorium van Brussel. Na haar debuut als actrice wijdt ze zich volledig aan haar zangcarrière. Met Sherman Lowe in Italië en Michael Warren in New York heeft zij haar vocale techniek verfijnd. Ze volgde ook masterclasses bij John Norris en Peter Kooij. Clotilde Van Dieren zong in diverse operaproducties in binnen- en buitenland. Daarnaast concerteert ze in duo, trio of met kamerorkest.

datum

Praktisch

genre

klassiek

adres

GC de Boesdaalhoeve - Sint-Barbarakerk
Gehuchtstraat 184
1640 Sint-Genesius-Rode

prijs

  • kassa: 17 euro
  • voorverkoop: 15 euro
  • Groep: 13 euro
  • student -21: 10 euro
Je begrijpt of spreekt nog niet veel Nederlands.

albums

Gwen Cresens & Clotilde Van Dierzen - Danzas