submenu

Ensemble Leporello en Cie des Mutants - Miss Wifi en Koebrev experimenteren

Het is opendeurdag in het laboratorium van Miss Wifi, de directrice van een instituut waar wetenschappelijke experimenten worden uitgevoerd. Voor een uurtje mogen we kijken naar de testen en experimenten, waarbij de vier elementen aan bod komen: aarde, water, vuur en lucht. Miss Wifi heeft het plan opgevat om de eerste vrouw te zijn die naar de maan reist. Alle experimenten draaien daarom. Maar als blijkt dat Miss Wifi kleurenblind is, komt het hele maanproject op de helling te staan: iemand die geen kleuren kan onderscheiden, zal nooit slagen in het examen voor kosmonaut. Maar assistent Koebrev heeft een oplossing bedacht ...

www.leporello.brussels

Duur voorstelling: 50 minuten (zonder pauze)

Het wordt een familiedag voor kinderen van 4 tot 9 jaar en hun nieuwsgierige ouders. Kom na de voorstelling zélf zo veel als je wil experimenteren in het laboratorium van de Boesdaalhoeve.


WORKSHOPS
na iedere voorstelling

Creatief met beton
Ga aan de slag met hobbybeton en lege brikverpakkingen en creëer je persoonlijke theelichthouder! Wie wil kan ‘m personaliseren met leuke stickertjes.Zenuwspel


Robotica

Knutsel je eigen robot en test ‘m meteen uit.

    


Alles kaput-labo

Tijdens dit onderzoeksatelier krijg je de kans om klein electroafval uiteen te halen. Vind jij een nog werkende motor? Een deeltje dat licht geeft? Met de schatten die we vinden, maken we iets nieuws!

    


Ontdek de dronewereld

Via ludieke opdrachten kom je meer te weten over drones: een winderige ervaring waar zelfs de allerkleinsten van kunnen genieten! De grootsten krijgen tijdens deze workshop de kans om zelf een drone te besturen.


Ga aan de slag in het fotoatelier

Op de foto als echte chemicus in een laboratorium? Of sta je liever op de foto met jouw eigen tekening als achtergrond? Alles kan vandaag! Én je gaat naar huis met je foto op echt fotopapier.

    

BAR & CATERING DOOR GEZINSBOND RODE
doorlopend vanaf 10u15
Croque Monsieur uit het vuistje

datum

Praktisch

vliegicoon

genre

familie

adres

GC de Boesdaalhoeve - Grote Schuur
Toekomstlaan 32B
1640 Sint-Genesius-Rode

prijs

  • Basistarief: 9 euro
  • Mini-abonnement 2018-2019 tot -5%: 8,55 euro
  • gezinsbond: 8 euro
  • Midi-abonnement 2018-2019 tot -15%: 7,65 euro
  • Maxi-abonnement 2018-2019 tot -25%: 6,75 euro