submenu

over ons - Bereikbaarheid

Met het openbaar vervoer

 

GC de Boesdaalhoeve is gelegen in de Toekomstlaan 32 B, 1640 Sint-Genesius-Rode. Met de trein bereik je ons centrum het gemakkelijkst via NMBS-station Sint-Genesius-Rode. Van aan het station is het 10’ wandelen tot aan de Boesdaalhoeve.

Met de bus zijn wij bereikbaar via lijn 137 en lijn 155.  

MET DE TREIN

NMBS-station Sint-Genesius-Rode op de lijn Brussel-Nijvel-Charleroi (online uurregeling/routeplanner NMBS).

 

(klik om te vergroten)

 

Vanuit Brussel: reken op ongeveer 10 minuten vanaf het station. Je verlaat het perron en daalt de trappen onder de sporen af. Als je aan de overzijde aankomt, ben je op het Stationsplein. Het station bevindt zich aan je rechterzijde. Je gaat langs het stationsgebouw en volgt de Boomkwekerijlaan (voor de apotheek) naar beneden. Je volgt de bocht naar rechts en 100 meter verder sla je de eerste straat links in (Teeltlaan). Bovenaan deze steile helling ga je heel even naar rechts en je daalt 25 m verder links de trapjes af. Je staat nu voor de ingang van GC de Boesdaalhoeve.

 Laatste trein terug richting Brussel-Zuid: 23.18u (ma-vr) / 00.25u (za-zo).

Vanuit Charleroi / Nijvel / Eigenbrakel: je verlaat het perron en komt op het Stationsplein. Volg verder de weg die hierboven beschreven is.

 Laatste trein terug richting Eigenbrakel / Nijvel / Charleroi: 00.41u (ma-vr) / 00.36u (za-zo).

MET DE BUS

Er zijn verschillende stopplaatsen, al dan niet in de directe omgeving van ons centrum. Details en je route kan je hier vinden

Lijn 137 Alsemberg-Dilbeek stopt in de buurt van het NMBS-station. Reken op ongeveer een kwartier stappen vanaf het station. De wegbeschrijving vind je hierboven.

Lijn 155 Drogenbos-Halle AZ Sint-Maria stopt aan de Fonteinstraat in het centrum van Sint-Genesius-Rode. Van hieruit ga je langs de kerk en via het gemeentehuis. Je volgt de Stationsstraat ongeveer een kilometer. Je komt langs het Onze-Lieve-Vrouwinstituut en het containerpark en slaat dan de 5e straat links in (Hoevestraat). Reken op ongeveer twintig minuten stappen vanaf de Fonteinstraat.

Met de wagen

Kom je met de auto, dan kan je parkeren in de Toekomstlaan (is een brede straat). Vandaar is het dan nog 100m wandelen door een kasseien wegje.

Vanuit richting Halle, ring west, uitrit 20, Sint-Genesius-Rode / Huizingen, Dworp

1. Volg de Alsembergsesteenweg (ongeveer 5 km). Aan het kruispunt met verkeerslichten (rechts meubelzaak Vastiau-Godeau) rechtdoor volgen (Zoniënwoudlaan).
2. Draai linksaf aan de zevende verkeerslichten, net voor de spoorwegbrug.
3. Rij rechtdoor bovenaan de korte helling (het station ligt rechts). Neem de derde straat rechts (Toekomstlaan). Na 150 m (aan de tweede verkeersdrempel) zie je rechts de ingang van het park van de Boesdaalhoeve.
4. Parkeren kan in de Toekomstlaan.
 

Vanuit richting Hoeilaart, ring oost, uitrit Genval / Hoeilaart (max. 3.5 ton)

1. Neem richting Sint-Genesius-Rode / Ukkel (niet Brussel-Zuid!). Volg de zeer bochtige weg door het Zoniënwoud. Als je op een recht deel komt, moet je na ongeveer 1 km links afslaan, richting Sint-Genesius-Rode.
2. Ga rechtdoor tot aan de verkeerslichten. Sla daar links af. Verlaat de N5 aan de eerstvolgende verkeerslichten, rechts, richting Sint-Genesius-Rode centrum.
3. Volg de Zoniënwoudlaan tot je een S-bocht bereikt. Meteen erna rij je onder een spoorwegbrug. Sla na de brug aan de verkeerslichten rechtsaf.
4. Rij rechtdoor bovenaan de korte helling (het station ligt rechts). Neem de derde straat rechts (Toekomstlaan). Na 150 m (aan de tweede verkeersdrempel) zie je rechts de ingang van het park van de Boesdaalhoeve.
Parkeren kan in de Toekomstlaan.


Vanuit Brussel / Waterloo

1. Verlaat de N5 aan de Zoniënwoudlaan. Volg de Zoniënwoudlaan tot aan een S-bocht. Meteen erna rij je onder een spoorwegbrug.
2. Sla na de brug aan de verkeerslichten rechtsaf.
3. Rij rechtdoor bovenaan de korte helling (het station ligt rechts). Neem de derde straat rechts (Toekomstlaan). Na 150 m (aan de tweede verkeersdrempel) zie je rechts de ingang van het park van de Boesdaalhoeve.
Parkeren kan in de Toekomstlaan.

Bereikbaarheidsplan