submenu

Programma - muziek

pagina 1 van 2 volgende pagina

Isolde et les Bens XL - Live (try-out)

nieuw
... een groep opgericht door Isolde Lasoen (bekend als drumster van DAAN en van zo veel meer), waarmee zij naast haar eigen songs, ook een eigenzinnige keuze covers brengt uit de Franse sixtiespop en -chansons, afgewisseld met diverse Engelstalige pareltjes van vroeger en nu.
04 okt
20.30 uur

Theater van A tot Z - Gelukkig zijn - meezingsessie

Theatergroep van A tot Z gooide vorig jaar hoge ogen met ‘Gelukkig zijn, de zangsessies’. Tijdens de Week van het Nederlands organiseren wij opnieuw een meezingsessie met Nederlandstalige liedjes.
11 okt
14.30 uur

Theater van A tot Z - Meezingsessie

In de Week van het Nederlands zingen we samen Nederlandstalige liedjes. Op het programma staan de grootste Vlaamse hits. Je hoeft geen goede zanger te zijn: plezier maken staat voorop. Iedereen die graag zingt, is welkom!
11 okt
19.30 uur

Connie Neefs en Micha Marah - Lang zullen we leven

Meer dan veertig jaar geleden wonnen Connie Neefs en Micha Marah het internationale festival ‘Coupe d'Europe’ in Oostenrijk. Nu staan ze samen op het podium met ‘Lang zullen we leven’, een liedjesprogramma met een hoog vintagegehalte.
19 okt
14.00 uur

Muziekquiz - GC de Boesdaalhoeve organiseert

nieuw
Vorig jaar was hij volzet, dus ook dit jaar verlengd wegens succes: onze muziekquiz! Zowel de gelegenheidsploeg als de doorgewinterde quizzer komt aan zijn/haar spreekwoordelijke trekken ... Populaire muziek van de jaren 60 tot nu. Van Kiss tot dj Tiesto en van Luc Steeno tot Bob Dylan.
21 okt
20.00 uur

Della Bosiers, Jelle Cleymans en Bert Verbeke - Zing, vecht, huil, ...

laatste tickets
Dit evenement werd aanvankelijk aangekondigd als een concert van Liesbeth List, Bert Verbeke en Jelle Cleymans. Zoals je waarschijnlijk in de pers al vernomen hebt kan Liesbeth List om gezondheidsredenen niet deelnemen aan deze productie rond Ramses... Gekochte tickets blijven geldig
26 okt
20.30 uur

Hans Primusz en Rodens zangtalent - Zing mee met ons Pop-upkoor

afgelast
Een pop-upkoor in je GC ! Het was een ambitieus plan en zou best wel wat gegeven hebben. Misschien waren we overmoedig ? Je hebt het al door; we moeten deze voorstelling – tot onze grote spijt – annuleren…. We danken langs deze weg alvast diegenen die aardig wat tijd en energie in dit project
27 jan
19.00 uur

Nico Sturm & Jonas Van Geel - Gisteren was het geweldig!

laatste tickets
‘Gisteren was het geweldig!’ is de liefdevolle clash tussen kompanen Nico Sturm en Jonas Van Geel. Een ode aan de vriendschap, een botvieren van hun liefde voor de oude revue, een onderzoek naar de kracht van een duo. Hoe kunnen twee mensen een leven lang elkaar liefhebben en vrolijk blijven?
01 feb
20.30 uur

Koruso - Lenteconcert

Het koor Koruso is ontstaan uit de ontroerende productie 'Gelukkig zijn' van theatergroep Fast Forward. Koruso zingt hoofdzakelijk Nederlandstalige muziek. De zangers zijn een gemengd gezelschap van mensen met verschillende talige en culturele achtergronden.
22 mrt
20.30 uur

De Frivole Framboos - Wachten op Do Groot (try-out)

uitverkocht
Zou Stromae Mozart hebben geïnspireerd, zou James Last van invloed zijn geweest op Wagner? En hoe zouden Bach en Beethoven hebben geklonken, mocht Wagner eerder geleefd hebben dan zij? De Frivole Framboos gaat op zoek naar die ene oermelodie waaruit de hele muziekgeschiedenis is ontstaan.
05 apr
20.30 uur
pagina 1 van 2 volgende pagina