submenu

Programma - humor

Thomas Smith - De jaren van verstand (try-out)

laatste tickets
De jaren van verstand, hoe kom je daartoe, en heb je daar je verstand wel voor nodig? Een nog vrijere, rijpere, eerlijkere en vooral grappigere Thomas Smith. Dat is wat je van ‘De jaren van verstand’ mag verwachten.
19 okt
20.30 uur

Michael Van Peel - Overleeft 2018 (try-out)

uitverkocht
2018. De kieskoorts trok als een epidemie door het land. Het circus trok voorbij, de boer ploegde voort en uit het modderige mengsel van as en tranen boetseerde Michael Van Peel zijn tiende eindejaarsconference.
21 nov
20.30 uur

Henk Rijckaert - Maker (try-out)

laatste tickets
Henk Rijckaert komt uit zijn kot, stapt opnieuw het podium op en vertelt je wat hij geleerd heeft. Over uitvinden en maken, oplossingen bedenken, de kracht van je eigen handen, prutsen en proberen, bijna je vinger afzagen en brandwonden verzorgen.
29 nov
20.30 uur

Jens Dendoncker - Bang van Dendoncker

laatste tickets
Deze aimabele West-Vlaming vertelt in 'Bang van Dendoncker' een persoonlijk verhaal over het schijnbaar eindeloze geklungel dat jongvolwassenheid met zich meebrengt en de bijbehorende nostalgie naar een vervlogen jeugd. Dat alles doorspekt met een hoop grappen.
15 feb
20.30 uur

Xander De Rycke - Quarter-life Crisis

Met een hoofd vol kronkels, een hoop kleurrijke referenties en een blik op de toekomst staat Xander De Rycke er opnieuw met ‘Quarterlifecrisis’. Een voorstelling met herkenbaarheden over het leven. Of toch een kwart ervan.
25 apr
20.30 uur